Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Updates Grant for René Veenstra and updates in the media

07 januari 2011

René Veenstra is one of the winners of an Onderwijs Bewijs Grant from the Ministry of Education.  He has been granted € 994,325 for the period 2011-2014. René Veenstra received the grant  for his proposal entitled: ‘Signaleren en tegengaan van pesten: Het KiVa antipestprogramma' by the Ministry of Education. More information about Kiva Koulu.

On January 5, 2011, the regional newspaper Dagblad van het Noorden, publicized about René Veeenstra's research project.

Read it here and here.

Also RTV Noord, the regional radio and TV station, paid attention to this research project on radio, January 6.

On October 6, 2011, René Veenstra commented in the Dutch newspaper AD on (digital) bullying on the internet.

Laatst gewijzigd:23 juni 2016 15:42

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...