Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Updates Grant for René Veenstra and updates in the media

07 januari 2011

René Veenstra is one of the winners of an Onderwijs Bewijs Grant from the Ministry of Education.  He has been granted € 994,325 for the period 2011-2014. René Veenstra received the grant  for his proposal entitled: ‘Signaleren en tegengaan van pesten: Het KiVa antipestprogramma' by the Ministry of Education. More information about Kiva Koulu.

On January 5, 2011, the regional newspaper Dagblad van het Noorden, publicized about René Veeenstra's research project.

Read it here and here.

Also RTV Noord, the regional radio and TV station, paid attention to this research project on radio, January 6.

On October 6, 2011, René Veenstra commented in the Dutch newspaper AD on (digital) bullying on the internet.

Laatst gewijzigd:23 juni 2016 15:42

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...