Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Updates Grant for René Veenstra and updates in the media

07 januari 2011

René Veenstra is one of the winners of an Onderwijs Bewijs Grant from the Ministry of Education.  He has been granted € 994,325 for the period 2011-2014. René Veenstra received the grant  for his proposal entitled: ‘Signaleren en tegengaan van pesten: Het KiVa antipestprogramma' by the Ministry of Education. More information about Kiva Koulu.

On January 5, 2011, the regional newspaper Dagblad van het Noorden, publicized about René Veeenstra's research project.

Read it here and here.

Also RTV Noord, the regional radio and TV station, paid attention to this research project on radio, January 6.

On October 6, 2011, René Veenstra commented in the Dutch newspaper AD on (digital) bullying on the internet.

Laatst gewijzigd:23 juni 2016 15:42

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 06 februari 2018

  Nico van Yperen: ‘Een mentaal zwakke topsporter bestaat eigenlijk niet’

  Nico van Yperen is de eerste hoogleraar in Nederland die zich primair richt op de psychologie van sport en presteren. Hij bekleedt de leerstoel Sport & Performance Psychology. Welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal...