Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eriko Takano benoemd tot adjunct-hoogleraar Synthetische Microbiologie

05 januari 2011

Aan de Faculty of Science and Engineering (voorheen de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen) is per 1 november 2010 mw. Eriko Takano benoemd tot adjunct-hoogleraar Synthetische Microbiologie. Dr. Takano (Japan, 1962) studeerde farmacie aan de Kitasato University in Tokyo en promoveerde aan de University of East Anglia (Engeland) op een onderzoek naar biotechnologische productiemethoden van antibiotica. Takano werkt sinds 2006 aan de Rijksuniversiteit Groningen als Rosalind Franklin Fellow in de onderzoeksgroep Microbial Physiology.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:14

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...