Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Inschrijving Examentraining VWO 2011 loopt storm!

17 januari 2011

Sinds maandag 3 januari 2011 is de inschrijving voor de examentraining VWO geopend en binnen twee weken zijn er al ruim 200 inschrijvingen binnen gekomen! Het Universitair Onderwijscentrum van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit jaar voor de de zesde keer de Examentraining VWO voor de vakken wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, natuurkunde, scheikunde, biologie, economie en m&o . Vanuit het hele land hebben al meer dan 2000 VWO leerlingen deelgenomen aan de examentraining. De training van drie dagen kenmerkt zich door een sterke individuele begeleiding waarin leerlingen klaargestoomd worden voor het betreffende VWO examen.

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven is te vinden op: www.examentrainingvwo.nl.

Laatst gewijzigd:07 april 2016 13:19

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...