Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Inschrijving Examentraining VWO 2011 loopt storm!

17 januari 2011

Sinds maandag 3 januari 2011 is de inschrijving voor de examentraining VWO geopend en binnen twee weken zijn er al ruim 200 inschrijvingen binnen gekomen! Het Universitair Onderwijscentrum van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit jaar voor de de zesde keer de Examentraining VWO voor de vakken wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, natuurkunde, scheikunde, biologie, economie en m&o . Vanuit het hele land hebben al meer dan 2000 VWO leerlingen deelgenomen aan de examentraining. De training van drie dagen kenmerkt zich door een sterke individuele begeleiding waarin leerlingen klaargestoomd worden voor het betreffende VWO examen.

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven is te vinden op: www.examentrainingvwo.nl.

Laatst gewijzigd:07 april 2016 13:19

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...