About usNews and EventsNews articles

Rinus Otte: 'Werksfeer in rechtbank is slecht'

01 december 2010
Het Nederlandse rechtssysteem stagneert door bureaucratie, organisatorische en personele problemen. Dat schrijft bijzonder hoogleraar Organisatie rechtspraak en vice-president van het Gerechtshof Arnhem prof. dr. mr. M. Otte in zijn boek ‘De nieuwe kleren van de rechter’. Op Inoverheid.nl verschijnt op 19 november 2010 het artikel Verziekte sfeer in de rechtbank. De Groene Amsterdammer publiceert op 1 december 2010 het artikel Het gebutste gebefte geboefte. Het Reformatorisch Dagblad wijdt er op 10 december een boekrecensie aan.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34