Lodi Nauta wint Boekenprijs Journal of the History of Philosophy

21 december 2010
Lodi Nauta
Prof.dr. Lodi Nauta

Aan Lodi Nauta's In Defense of Common Sense: Lorenzo Valla's Humanist Critique of Scholastic Philosophy  (Harvard University Press: Cambridge, Mass., 2009) werd de JHP Prijs voor het beste in 2009 gepubliceerde boek over de geschiedenis van de westerse filosofie toegekend door de Book Prize Committee van  Journal of the History of Philosophy .

Meer over Prof.dr. Lodi Nauta

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:23