Egbert Harskamp benoemd tot bijzonder hoogleraar Effectieve leeromgevingen

09 december 2010

Egbert Harskamp is per 1 november 2010 door het Groninger Universiteitsfonds bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen benoemd tot bijzonder hoogleraar Effectieve leeromgevingen. Harskamp houdt zich, ook in zijn onderzoek, bezig met het ontwerpen en implementeren van leeromgevingen gericht op probleemoplossend leren. Hij is sinds 2001 coördinator implementatie van het Blackboardsysteem bij de faculteit GMW. Tevens coördineert hij de Research Master ‘Human Behaviour in Social Contexts’ en het Honours programma voor getalenteerde onderwijskundestudenten.

Egbert Harskamp (1950) studeerde onderwijskunde en is sinds 1978 als onderzoeker en docent verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:23