Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Egbert Harskamp benoemd tot bijzonder hoogleraar Effectieve leeromgevingen

09 december 2010

Egbert Harskamp is per 1 november 2010 door het Groninger Universiteitsfonds bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen benoemd tot bijzonder hoogleraar Effectieve leeromgevingen. Harskamp houdt zich, ook in zijn onderzoek, bezig met het ontwerpen en implementeren van leeromgevingen gericht op probleemoplossend leren. Hij is sinds 2001 coördinator implementatie van het Blackboardsysteem bij de faculteit GMW. Tevens coördineert hij de Research Master ‘Human Behaviour in Social Contexts’ en het Honours programma voor getalenteerde onderwijskundestudenten.

Egbert Harskamp (1950) studeerde onderwijskunde en is sinds 1978 als onderzoeker en docent verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:05 oktober 2018 15:53

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...