About usNews and EventsNews articles

Hans Engels: 'Geen reden voor terughoudendheid Eerste Kamer'

07 december 2010
Het kabinet debatteert met de Eerste Kamer over begroting, regeringsverklaring en regeer- en gedoogakkoord. De eerste maanden zal Rutte spitsroeden moeten lopen in de Eerste Kamer. CDA en VVD hebben daar samen 35 van de 75 zetels en ze kunnen er niet terugvallen op een gedoogpartner PVV, die nog niet in de senaat is vertegenwoordigd. Fractievoorzitter van D66 in de Eerste Kamer en hoogleraar staatsrecht prof. mr. J.W.M. Engels wordt geïnterviewd in het artikel 'Spitsroeden lopen in de Eerste Kamer' in Trouw van 7 december 2010.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34