Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dag van Taal, Kunsten & Cultuur 2011

de tiende editie!
14 december 2010
Op deze studiedag voor vo-docenten Nederlands, klassieke en moderne vreemde talen en CKV gaat een keur aan sprekers in op de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen op de vakgebieden. De inschrijving voor deze studiedag loopt nog tot 16 januari 2011 (tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt)
Er zullen op deze dag ook vakbijeenkomsten worden georganiseerd voor Frans en Spaans. Meer informatie vindt u op de site van de UOCG
Laatst gewijzigd:09 januari 2015 16:01

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.