Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bart Kooi benoemd tot adjunct-hoogleraar Nanostructured Materials and Interfaces

14 december 2010

Bij de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen is dhr. dr.ir. B.J. Kooi per 1 oktober 2010 benoemd tot adjunct-hoogleraar Nanostructured Materials and Interfaces. Bart Kooi (Renkum, 1966) studeerde Materials Science aan de Technische Universiteit Delft, waar hij ook promoveerde op het proefschrift ‘Iron-Nitrogen Phases: Thermodynamics, Long-Range Order and Oxidation Behaviour’. Hij werkt sinds 1995 aan de RUG. Sinds 2009 is hij opleidingsdirecteur bij de afdeling Technische Bedrijfskunde.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 20 februari 2018

  Zelforganisatie onderwaterplanten houdt rivieren gezond

  Onderwaterplanten spelen een essentiële rol om rivieren en waterlopen gezond te houden. Biologe Loreta Cornacchia van het Koninklijk Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) ondervond dat de waterplant sterrenkroos een regelmatig verspreid 'klonterig'...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....

 • 14 februari 2018

  Jochen Mierau: ‘De gezondheidsverschillen in Noord-Nederland zijn bizar’

  Als kleine jongen ervoer hij het enorme contrast tussen Oost- en West-Berlijn. Nu maakt hij zich sterk voor het verminderen van schrijnende gezondheidsverschillen in onze regio. Een gesprek met Jochen Mierau, de onvermoeibare initiatiefnemer van de...