Claudi Bockting benoemd tot adjunct-hoogleraar Depressie: etiologie, recidivering en chroniciteit

14 december 2010

Claudi Bockting (1969) is per 1 december 2010 benoemd tot adjunct-hoogleraar Depressie: etiologie, recidivering en chroniciteit bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen. Ze is klinisch psycholoog (BIG) en gedragstherapeut. Haar onderzoek naar stemmingsstoornissen richt zich voornamelijk op potentieel beïnvloedbare factoren die de stoornis veroorzaken en/of instandhouden en de ontwikkeling en evaluatie van nieuwe psychologische behandelmethoden.

Claudi Bockting studeerde cum laude af in de psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en promoveerde in 2006 aan de UvA in de medische wetenschappen op het proefschrift 'The rhythm of depression'.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13