Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Scandinavistendagen 2010

Survival strategies for minor languages: language, literature and cultural transmission
24 november 2010

Tijdens de Scandinavistendagen vindt er als onderdeel van de ‘Poolnacht van Groningen’ op woensdag 24 november ’s avonds de ‘Literaire Poolnacht’ plaats. Op 25 november is er een literair symposium en 26 november een taalkunde symposium.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:23

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 13 november 2018

  De toekomst is digitaal, nu jij nog

  Voor zijn promotieonderzoek naar de geschiedschrijving van de Leeuwarder Courant analyseerde Marcel Broersma jaren geleden vergeeld krantenpapier. Door de intrede van digitalisering verschoof zijn onderzoek naar sociale media, nieuwe vormen van mediagebruik...

 • 12 november 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018