Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Francesco Picchioni Gouden docent 2010 van de KNCV

17 november 2010

Francesco Picchioni, adjunct-hoogleraar Interfacial Engineering bij de afdeling Polymeerchemie van de RUG, is door de Chemie Vereniging KNCV verkozen tot Gouden Docent 2010. De prijs is bedoeld om nieuwe initiatieven en innovatieve projecten in het scheikundeonderwijs te stimuleren.

De jury keek naar universitair docenten in de chemie, life science of procestechnologie die:een aansprekend project, module en/of practicum heeft ontwikkeld en uitgevoerd, een inspirerende uitstraling heeft naar studenten toe, op een bijzondere manier zijn onderzoek weet te vlechten in het onderwijs en een creatieve manier heeft gevonden om studenten te interesseren voor het vak.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vervuiling leidt tot risico's voor Arctische ganzen

  Vervuiling van lucht, water en bodem kan verstrekkende gevolgen hebben voor dieren in poolgebieden. Een internationaal team onder leiding van Isabella Scheiber, Maarten Loonen en Jan Komdeur van de Rijksuniversiteit Groningen, met collega's van de universiteiten...

 • 05 december 2018

  Fotoreportage: De schatten van de UB

  Fotoreportage over bijzondere boeken op de afdeling Bijzondere collecties van de UB.

 • 30 november 2018

  NTU Singapore and UG sign Double Doctorate agreement

  The highly ranked Nanyang Technological University ( NTU ) in Singapore and the University of Groningen (UG) have signed a Collaborative Degree PhD Programme in Materials and Nanoscience/-engineering . This agreement allows for the co-supervision of...