Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Biography Amy van Marken

19 November 2010

On Friday 19 November the book ‘Mijn vak werd mijn leven.’ Amy van Marken(1912-1995) will be presented. The book is written by Petra Broomans and Janke Klok, both former students of Van Marken and connected to the Scandinavian Institute of the University of Groningen.

Boekomslag Amy van Marken
Cover
Last modified:21 May 2019 09.55 a.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 22 July 2019

  Google steunt Groningse onderwijsgame

  Het Centrum Groninger Taal & Cultuur (CGTC) heeft van Google een bijdrage van € 30.000 ontvangen voor het project Van Old noar Jong. Het doel van dit project onder leiding van RUG-hoogleraar Martijn Wieling is het (door-)ontwikkelen van een digitale...

 • 16 July 2019

  Thirteen Veni grants for young Groningen researchers

  Thirteen researchers from the University of Groningen (UG) and the UMCG have been awarded Veni grants within the framework of NWO’s Innovational Research Incentives Scheme. A terrific result building on last year's successes, where 12 Groningen researchers...

 • 16 July 2019

  Anthonya Visser appointed new Dean of the Faculty of Arts

  The Board of the University of Groningen has appointed Prof. Anthonya (Thony) Visser as the new Dean of the Faculty of Arts as of 1 November 2019. The appointment is for a period of four years. The Faculty Board is proud to have found an academic leader...