Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Reconstructies van opgegraven gebouwen moeten beter getoetst worden

18 november 2010
Elisabeth van ’t Lindenhout hoopt op 18 november 2010 te promoveren op het proefschrift Bouwen in Latium in de archaïsche periode. Als promotor treedt op prof.dr. P.A.J. Attema.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:23

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.