Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Bouwen in Latium in de archaïsche periode

18 November 2010
Elisabeth van ’t Lindenhout hoopt op 18 november 2010 te promoveren op het proefschrift Bouwen in Latium in de archaïsche periode. Als promotor treedt op prof.dr. P.A.J. Attema.
Last modified:17 May 2019 12.10 p.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 23 July 2019

  Public Renaissance: Urban Cultures of Public Space between Early Modern Europe and the Present

  In June 2019, a research team led by Prof. Dr. Sabrina Corbellini started the project PURE: ‘Public Renaissance: Urban Cultures of Public Space between Early Modern Europe and the Present’ at the Faculty of Arts of the University of Groningen.

 • 22 July 2019

  Google steunt Groningse onderwijsgame

  Het Centrum Groninger Taal & Cultuur (CGTC) heeft van Google een bijdrage van € 30.000 ontvangen voor het project Van Old noar Jong. Het doel van dit project onder leiding van RUG-hoogleraar Martijn Wieling is het (door-)ontwikkelen van een digitale...

 • 16 July 2019

  Anthonya Visser appointed new Dean of the Faculty of Arts

  The Board of the University of Groningen has appointed Prof. Anthonya (Thony) Visser as the new Dean of the Faculty of Arts as of 1 November 2019. The appointment is for a period of four years. The Faculty Board is proud to have found an academic leader...