Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG Letterenmasters goed beoordeeld in Elsevier en Keuzegids

16 november 2010

Elsevier

De Groningse masters Journalistiek, Kunsten, Cultuur en Media (media- en cultuuropleidingen) en de research master Linguistics zijn door weekblad Elsevier uitgeroepen tot de beste van het land. Ook Kunstgeschiedenis behoort met een tweede plek bij de top. 

Harmonieplein

Keuzegids

Eerder dit jaar kwamen in de Keuzegids Masters 2010 al de Groningse masters Communicatie- en Informatiewetenschappen, Nederlandse Taal en Cultuur, American Studies, Euroculture, Speech and Language Pathology en de research master Literary and Cultural Studies landelijk als beste uit de bus. Ook Engels, Toegepaste Taalwetenschap, Journalistiek en de research master Linguistics scoorden met een tweede plaats goed volgens de Keuzegids.

Uitkomsten

Beide onderzoeken baseren hun oordelen op de uitkomsten van de Nationale Studenten Enquete (NSE), een initiatief van onder meer de VSNU en de HBO-raad.

Overigens zijn niet alle masteropleidingen die de Faculteit der Letteren aanbiedt dit jaar beoordeeld.

Mastervoorlichting

Op donderdag 18 november organiseert de Faculteit der Letteren een Master & Carrierevoorlichting. Meer informatie: www.rug.nl/let/masteryourtalent

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:22

Meer nieuws