Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Werkconferentie: Op weg naar een duurzame ZernikeCampus

20 oktober 2010

Hoe duurzaam is de Zernike-campus? Kan het zuiniger, schoner, groener, meer leefbaar, beter bereikbaar? Hoe wordt de campus een voorbeeld van duurzame energie, zoals afgesproken in het Akkoord van Groningen? Welke plaats is er op Zernike voor innovatieve bedrijvigheid? En hoe krijgt duurzaamheid vorm in het onderwijs bij de Rijksuniversiteit Groningen en bij de Hanzehogeschool Groningen?

Op 18 november 2010 vind in het Auditorium van de Van DoorenVeste de werkconferentie 'Op weg naar een duurzame ZernikeCampus' plaats.

Laatst gewijzigd:30 november 2017 15:53

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...