Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Werkconferentie: Op weg naar een duurzame ZernikeCampus

20 oktober 2010

Hoe duurzaam is de Zernike-campus? Kan het zuiniger, schoner, groener, meer leefbaar, beter bereikbaar? Hoe wordt de campus een voorbeeld van duurzame energie, zoals afgesproken in het Akkoord van Groningen? Welke plaats is er op Zernike voor innovatieve bedrijvigheid? En hoe krijgt duurzaamheid vorm in het onderwijs bij de Rijksuniversiteit Groningen en bij de Hanzehogeschool Groningen?

Op 18 november 2010 vind in het Auditorium van de Van DoorenVeste de werkconferentie 'Op weg naar een duurzame ZernikeCampus' plaats.

Laatst gewijzigd:30 november 2017 15:53

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...