Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Werkconferentie: Op weg naar een duurzame ZernikeCampus

20 oktober 2010

Hoe duurzaam is de Zernike-campus? Kan het zuiniger, schoner, groener, meer leefbaar, beter bereikbaar? Hoe wordt de campus een voorbeeld van duurzame energie, zoals afgesproken in het Akkoord van Groningen? Welke plaats is er op Zernike voor innovatieve bedrijvigheid? En hoe krijgt duurzaamheid vorm in het onderwijs bij de Rijksuniversiteit Groningen en bij de Hanzehogeschool Groningen?

Op 18 november 2010 vind in het Auditorium van de Van DoorenVeste de werkconferentie 'Op weg naar een duurzame ZernikeCampus' plaats.

Laatst gewijzigd:30 november 2017 15:53

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...