Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oktober Kennismaand

08 oktober 2010

Leve(n) de variatie! is het thema van de Oktober Kennismaand 2010. Denk aan de biodiversiteit van planten en dieren, maar ook aan de miljoenen chemische stoffen die in de wereld bestaan, aan de oneindige hoeveelheid fractals en sneeuwkristallen en aan diversiteit aan culturen en talen over de hele aarde.

Ook Groningen, Drenthe en Friesland bruisen deze maand van de Kennisactiviteiten. Voor een overzicht per provincie zie de website van Oktober Kennismaand.

De activiteiten op de Rijksuniversiteit Groningen vindt u op:
Open dag Zernike-complex

Laatst gewijzigd:30 november 2017 15:56

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Fotoreportage: de Ocean Grazer

  Fotoreportage over de Ocean Grazer van de RUG, een systeem om energie op zee te ‘oogsten’ en op te slaan.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...