About usNews and EventsNews articles

Criminoloog Jan Nijboer: minimumstraffen onnodig

07 oktober 2010
Minimumstraffen zijn onnodig en kunnen rechters in gewetensnood brengen, zegt criminoloog dr. J.A. Nijboer van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij reageert daarmee op het voorstel voor minimumstraffen in het regeerakkoord van CDA en VVD. Nijboer schreef een RUG-opinie over dit onderwerp. Er verscheen een artikel in Trouw van 6 oktober 2010 en RTV Drenthe publiceerde een geluidsfragment.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34