About usNews and EventsNews articles

Arvin Kolder over het 'Hangmatarrest'

14 oktober 2010
Een vrouw valt bij haar eigen woning door een gebrekkige constructie uit een hangmat en raakt invalide. Haar man is daarvoor mede-aansprakelijk en dus zal diens verzekering moeten betalen. Hoe zit het precies met het 'hangmatarrest'? Mr. A. Kolder, docent en promovendus aan de RUG en advocaat van de gedupeerde vrouw, geeft op RTLNieuws van 10 oktober jl. antwoord op 5 vragen over het hangmatarrest, dat verregaande gevolgen heeft voor verzekeraars. Hij noemt het 'baanbrekende jurisprudentie'.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34