Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oud-student, genezen van kanker, loopt New York Marathon voor KWF

19 oktober 2010

Oud-student Arnoud Halmingh van de faculteit Economie en Bedrijfskunde kreeg ongeveer een jaar geleden kreeg hij te horen dat hij kanker had. Tijdens zijn behandeling stelde hij zich ten doel de marathon van New York te lopen. Hij herstelde en maakt 7 november 2010 van zijn buitengewone deelname een sponsorloop voor de Kankerbestrijding.

Lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/101019Halmingh

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...