Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NWO-subsidie voor Sander Verhaegh

05 oktober 2010

Sander Verhaegh, 30 september 2010 cum laude afgestudeerd in de filosofie met zijn research masterscriptie 'The Duhem-Quine Thesis. Its nature and its scope', gaat direct door als promovendus aan de Faculteit Wijsbegeerte met een NWO-subsidie in het kader van het programma Duurzame Geesteswetenschappen. Zijn promotieonderzoek gaat over een van de belangrijkste problemen in de filosofie van de wiskunde, het zogenaamde Dilemma van Benacerraf.

Lees verder: http://www.rug.nl/filosofie/nieuws/actueel/nwoVerhaegh

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:14

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...