Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prijzenfestival bij opening academisch jaar Faculteit Economie en Bedrijfskunde

05 oktober 2010

Tijdens de opening van het academisch jaar 2010-2011 van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde zijn drie prijzen uitgereikt. Jaap Wieringa werd gekozen tot docent van het jaar en Arne Nowak tot eerstejaarsstudent van het jaar. Melanie de Waal en Sascha Huisman ontvingen de masterscriptieprijs van het jaar.

 

Lees verder:

Lecturer of the Year: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/101001LotY

Freshman of the Year: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/101001FotY

Thesis Award: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/101001ThesisPrize

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...