Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prijzenfestival bij opening academisch jaar Faculteit Economie en Bedrijfskunde

05 oktober 2010

Tijdens de opening van het academisch jaar 2010-2011 van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde zijn drie prijzen uitgereikt. Jaap Wieringa werd gekozen tot docent van het jaar en Arne Nowak tot eerstejaarsstudent van het jaar. Melanie de Waal en Sascha Huisman ontvingen de masterscriptieprijs van het jaar.

 

Lees verder:

Lecturer of the Year: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/101001LotY

Freshman of the Year: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/101001FotY

Thesis Award: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/101001ThesisPrize

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...