Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Liesbeth Kneppers-Heijnert voorzitter Raad van Toezicht Martini Ziekenhuis

05 oktober 2010

Liesbeth Kneppers-Heijnert, hoogleraar aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde is met ingang van 1 oktober 2010 de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Zij volgt hiermee Johan Remkes op, die ruim drie jaar voorzitter was en nu Commissaris van de Koningin in Noord-Holland is.

 

Lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/101004Kneppers

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...