Peter Verhaak benoemd tot bijzonder hoogleraar Geestelijke Gezondheidszorg binnen de huisartsvoorziening

06 oktober 2010

Dr. P.F.M. Verhaak is benoemd tot bijzonder hoogleraar Geestelijke Gezondheidszorg binnen de huisartsvoorziening bij het Universitair Medisch Centrum Groningen. Deze bijzondere leerstoel is ingesteld door de Stichting NIVEL. Verhaak richt zich in zijn onderzoek op de geestelijke gezondheidszorg die binnen een huisartsvoorziening verstrekt wordt en de samenwerking van de huisarts met andere GGZ-hulpverleners.

Peter Verhaak (Utrecht, 1952) studeerde Psychologie aan de Universiteit Utrecht. Hij promoveerde in 1986 tot doctor in de Medische Wetenschappen op een proefschrift met de titel “Interpretatie en behandeling van psychosociale klachten in de huisartspraktijk”.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13