Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verlies Engels als vreemde taal bij Chinese studenten groter dan bij Nederlandse

21 oktober 2010
Xiaoyan Xu  hoopt op 21 oktober 2010 te promoveren op het proefschrift  English language attrition and retention in Chinese and Dutch University students . Als promotors treden op prof.dr. K. de Glopper en prof.dr. K. de Bot.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:22

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.