Open dag KVI trekt meer dan 500 bezoekers

18 oktober 2010
Open dag 2010

Op zondag 17 oktober stonden de deuren van het KVI open voor de jaarlijkse open dag in het kader van Oktober Kennismaand. De dag was zeer succesvol. Met 523 bezoekers was er een gezellige drukte in het hele gebouw. De twee lezingen in het kader van het thema 'Leve(n) de variatie!' werden goed bezocht. Bij de kinderactiviteiten - zoals het solderen van een elektronisch theelichtje - was het een drukte van belang. Het beeld bij alle activiteiten was dat van enthousiaste medewerkers en geinteresseerde bezoekers. De open dag van het KVI was weer onderdeel van de open dag van het Zernikecomplex van de Rijksuniversiteit Groningen.  Net als vorig jaar deden daaraan ook SRON (ruimteonderzoek), ScienceLinx en de Discovery Bus mee.

> Fotoreportage

Laatst gewijzigd:31 oktober 2016 11:51