Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ERSA Anniversary Award voor Philip McCann

16 september 2010

Prof.dr. Philip McCann, hoogleraar aan de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de RUG, heeft eind augustus tijdens een congres in Zweden de 50th  Anniversary Award gekregen van de European Regional Science Association. Dit academisch genootschap viert in 2010 zijn vijftigste verjaardag. De speciale prijs werd uitgereikt om dit jubileum te vieren.

McCann is vorig jaar aangesteld via het endowed chair programma. De RUG stelt met dit programma alle faculteiten in de gelegenheid toponderzoekers aan te trekken.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...