Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jan Berend Wezeman nieuwe decaan Faculteit Rechtsgeleerdheid

08 september 2010
Per 1 september 2010 heeft de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen een nieuwe decaan. Jan Berend Wezeman, hoogleraar Handelsrecht en Ondernemingsrecht, is Leon Verstappen opgevolgd als decaan van de faculteit. Ook verwelkomt het faculteitsbestuur een nieuw studentlid. Hanneke Leffers is de opvolgster van Oscar Duintjer Tebbens.

Van de huidige leden blijven Portefeuillehouder Onderwijs Jan Bouwman en Portefeuillehouder Middelen Annette Schockman, alsmede Secretaris Chris Bartelds aan in het bestuur.

De samenstelling van het bestuur 2010-2011 ziet er als volgt uit:

Prof. mr. J.B Wezeman   (decaan, portefeuillehouder onderzoek)
Prof. dr. J.N. Bouwman (portefeuillehouder onderwijs)
Mw. drs. A. Schockman-Sannes   (portefeuillehouder middelen)
Mr. drs. C.H.M. Bartelds (secretaris)
H.G. Leffers (studentlid)

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 15:52

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....