Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jan Berend Wezeman nieuwe decaan Faculteit Rechtsgeleerdheid

08 september 2010
Per 1 september 2010 heeft de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen een nieuwe decaan. Jan Berend Wezeman, hoogleraar Handelsrecht en Ondernemingsrecht, is Leon Verstappen opgevolgd als decaan van de faculteit. Ook verwelkomt het faculteitsbestuur een nieuw studentlid. Hanneke Leffers is de opvolgster van Oscar Duintjer Tebbens.

Van de huidige leden blijven Portefeuillehouder Onderwijs Jan Bouwman en Portefeuillehouder Middelen Annette Schockman, alsmede Secretaris Chris Bartelds aan in het bestuur.

De samenstelling van het bestuur 2010-2011 ziet er als volgt uit:

Prof. mr. J.B Wezeman   (decaan, portefeuillehouder onderzoek)
Prof. dr. J.N. Bouwman (portefeuillehouder onderwijs)
Mw. drs. A. Schockman-Sannes   (portefeuillehouder middelen)
Mr. drs. C.H.M. Bartelds (secretaris)
H.G. Leffers (studentlid)

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 15:52

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...