Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nijenborgh 4 is weer open

12 september 2010

Het Natuur- en Scheikundegebouw Nijenborgh 4 is maandagmorgen weer normaal open. Het onderzoek naar asbest heeft dit weekend aangetoond dat luchtmonsters uit de gangen aan de veiligheidsnormen voldoen. Alle plaatsen waar asbest is aangetroffen zijn inmiddels schoongemaakt. De delen van de gebouwen 16 en 17 die vrijdag waren gesloten, kunnen daarom weer worden opengesteld.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 17 mei 2018

  Kans op langdurige rouwstoornis bij vermissing lijkt vijf keer groter dan bij natuurlijk overlijden

  Vermissing van een dierbare leidt in ongeveer de helft van de gevallen tot langdurige psychologische klachten bij achterblijvers. De kans op ontstaan van een langdurige rouwstoornis bij vermissing lijkt vijf keer groter dan na een natuurlijk overlijden...

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...