Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe software engineer: Anco Westra

13 september 2010

Hello, my name is Anco Westra and I will work as a software engineer.

I studied Human Technology with graduating option information and communication technologies at the Hanzehogeschool Groningen. Nowadays I work on different automation projects for TASK24. I first heard about the Target in a 'face to face' meeting by Edzer Lawerman. This was a great introduction, and he will help me getting started with this project.

I am 29 years old and live in Hoogezand together with my wife Karin. We have a son named Julian of nearly 2 years old, and expecting a second child in mid-November.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 14:11
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....