Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe software engineer: Anco Westra

13 september 2010

Hello, my name is Anco Westra and I will work as a software engineer.

I studied Human Technology with graduating option information and communication technologies at the Hanzehogeschool Groningen. Nowadays I work on different automation projects for TASK24. I first heard about the Target in a 'face to face' meeting by Edzer Lawerman. This was a great introduction, and he will help me getting started with this project.

I am 29 years old and live in Hoogezand together with my wife Karin. We have a son named Julian of nearly 2 years old, and expecting a second child in mid-November.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 14:11

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...