Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Heleen Mees en Arnoud Boot openen academisch jaar Faculteit Economie en Bedrijfskunde

21 september 2010

Met lezingen van Heleen Mees over de opkomst van China en van Prof. Arnoud Boot over de financiële markt viert de Faculteit Economie en Bedrijfskunde de opening van het nieuwe academische jaar met studenten en staf op donderdag 30 september 2010. Er worden ook drie awards uitgereikt: de docent van het jaar, de 'freshman of the year' en de FEB-EBF scriptieprijs.

Lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/100920OpeningAcJaar

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...