Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Heleen Mees en Arnoud Boot openen academisch jaar Faculteit Economie en Bedrijfskunde

21 september 2010

Met lezingen van Heleen Mees over de opkomst van China en van Prof. Arnoud Boot over de financiële markt viert de Faculteit Economie en Bedrijfskunde de opening van het nieuwe academische jaar met studenten en staf op donderdag 30 september 2010. Er worden ook drie awards uitgereikt: de docent van het jaar, de 'freshman of the year' en de FEB-EBF scriptieprijs.

Lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/100920OpeningAcJaar

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...