Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jan de Vries benoemd tot hoogleraar Operations Management

09 september 2010

Jan de Vries is bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde benoemd tot hoogleraar Operations Management, in het bijzonder de onderlinge relaties tussen planning- en controlesystemen en hun organisatorische inbedding. De Vries was adjunct-hoogleraar op dezelfde leerstoel en is per 1 juli bevorderd tot regulier hoogleraar.

De Vries studeerde bedrijfskunde en promoveerde aan de RUG, waarna hij consultant en manager werd op het gebied van operations management en bedrijfslogistiek. In dit vakgebied bleef hij zich verder verdiepen toen hij in 1984 bij de faculteit kwam werken als docent en onderzoeker. Zijn expertise omvat de terreinen supply netwerken, operations strategie, Voorraadmanagement, de organisatorische inbedding van planningsystemen, zorgpaden en patiëntenlogistiek. Jan de Vries is bovendien opleidingsdirecteur van de bacheloropleiding bedrijfskunde.

 

Lees verder:

http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/100907DeVries

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...