Jan de Vries benoemd tot hoogleraar Operations Management

09 september 2010

Jan de Vries is bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde benoemd tot hoogleraar Operations Management, in het bijzonder de onderlinge relaties tussen planning- en controlesystemen en hun organisatorische inbedding. De Vries was adjunct-hoogleraar op dezelfde leerstoel en is per 1 juli bevorderd tot regulier hoogleraar.

De Vries studeerde bedrijfskunde en promoveerde aan de RUG, waarna hij consultant en manager werd op het gebied van operations management en bedrijfslogistiek. In dit vakgebied bleef hij zich verder verdiepen toen hij in 1984 bij de faculteit kwam werken als docent en onderzoeker. Zijn expertise omvat de terreinen supply netwerken, operations strategie, Voorraadmanagement, de organisatorische inbedding van planningsystemen, zorgpaden en patiëntenlogistiek. Jan de Vries is bovendien opleidingsdirecteur van de bacheloropleiding bedrijfskunde.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13