Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ERC Starting Grant voor Mark de Vries

09 september 2010

Mark de Vries, universitair docent Algemene Taalwetenschap, heeft een ERC Starting Grant toegewezen gekregen voor zijn onderzoeksproject "Incomplete Parenthesis". Het onderzoek richt zich op ellipsisverschijnselen in parentheses.

De ERC Starting Grant is een persoonsgebonden Europese subsidie die onderzoekers ondersteunt bij het oprichten van een onderzoeksteam of een onderzoeksprogramma. De Vries heeft voor zijn onderzoeksproject een budget toegewezen gekregen van 1.5 miljoen euro. Aan het project van maximaal 5 jaar zullen ondere anderen twee promovendi en twee postdocs gaan werken.

Lees verder: 

http://www.rug.nl/let/nieuws/LetArchief/2010/20100825_ERCGrantDeVries

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws