Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ERC Starting Grant voor Mark de Vries

09 september 2010

Mark de Vries, universitair docent Algemene Taalwetenschap, heeft een ERC Starting Grant toegewezen gekregen voor zijn onderzoeksproject "Incomplete Parenthesis". Het onderzoek richt zich op ellipsisverschijnselen in parentheses.

De ERC Starting Grant is een persoonsgebonden Europese subsidie die onderzoekers ondersteunt bij het oprichten van een onderzoeksteam of een onderzoeksprogramma. De Vries heeft voor zijn onderzoeksproject een budget toegewezen gekregen van 1.5 miljoen euro. Aan het project van maximaal 5 jaar zullen ondere anderen twee promovendi en twee postdocs gaan werken.

Lees verder: 

http://www.rug.nl/let/nieuws/LetArchief/2010/20100825_ERCGrantDeVries

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...