Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ERC Starting Grant voor Mark de Vries

09 september 2010

Mark de Vries, universitair docent Algemene Taalwetenschap, heeft een ERC Starting Grant toegewezen gekregen voor zijn onderzoeksproject "Incomplete Parenthesis". Het onderzoek richt zich op ellipsisverschijnselen in parentheses.

De ERC Starting Grant is een persoonsgebonden Europese subsidie die onderzoekers ondersteunt bij het oprichten van een onderzoeksteam of een onderzoeksprogramma. De Vries heeft voor zijn onderzoeksproject een budget toegewezen gekregen van 1.5 miljoen euro. Aan het project van maximaal 5 jaar zullen ondere anderen twee promovendi en twee postdocs gaan werken.

Lees verder: 

http://www.rug.nl/let/nieuws/LetArchief/2010/20100825_ERCGrantDeVries

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...