Openingscollege Grieks en Latijn: 8 september 2010

01 september 2010
apoxyomenos

Traditiegetrouw wordt het collegejaar van de afdeling Griekse en Latijnse Taal en Cultuur geopend door een van de docenten, die in een algemeen college het publiek laat kennismaken met zijn of haar onderzoek.

Het openingscollege wordt dit jaar gehouden door prof.dr. Onno van Nijf, hoogleraar Oude geschiedenis.

Zijn college heeft de intrigerende titel The naked athlete. Het wordt in het Nederlands gehouden.

Het college is bedoeld voor alle docenten en studenten die bij de opleiding betrokken zijn.

Aansluitend is er een borrel in het gebouw van de afdeling, Oude Boteringestraat 23, Groningen

Datum: woensdag 8 september 2010

Tijd:     16.00 - 18.00 uur