Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lezing prof. Alexander Podossinov (Moskou)

15 september 2010

Prof. Alexander Podossinov , verbonden aan de Universiteit van Moskou, zal op woensdag 15 september 2010 een lezing houden met de titel:

 

“A newly found Byzantine map and

some problems of ancient cartography”

 

 

De lezing begint om 16.00 uur en wordt gehouden in zaal  OBS34.102

De voertaal is Engels.

Voor nadere info: M.A.Harder@rug.nl

Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.