Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Chris McCully benoemd tot managing director van de Graduate School for the Humanities

16 september 2010

At the beginning of the academic year 2010, Dr Chris McCully was appointed as managing director of the Graduate School for the Humanities (GSH). The Graduate School provides advanced training at the PhD level to the most promising young scholars in Archaeology, Literature and Culture Studies, and Linguistics. Besides his role as managing director of the Graduate School, he will also offer some teaching within the programme of English language and culture.

Contact: Dr Chris McCully

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:21
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...