Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Chris McCully benoemd tot managing director van de Graduate School for the Humanities

16 september 2010

At the beginning of the academic year 2010, Dr Chris McCully was appointed as managing director of the Graduate School for the Humanities (GSH). The Graduate School provides advanced training at the PhD level to the most promising young scholars in Archaeology, Literature and Culture Studies, and Linguistics. Besides his role as managing director of the Graduate School, he will also offer some teaching within the programme of English language and culture.

Contact: Dr Chris McCully

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:21

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.

 • 08 oktober 2018

  Computationeel taalkundigen te terughoudend in delen van onderzoeksdata en zelfgeschreven software

  Onderzoekers binnen de computationele taalkunde zijn nog onvoldoende bereid hun onderzoeksdata en benodigde zelf geschreven software en commando’s te delen met andere onderzoekers. Dat concluderen RUG-wetenschappers Martijn Wieling, Josine Rawee en...