Zeven NWO subsidies voor Letteren

09 september 2010

Tijdens de zomermaanden heeft de Nederlandse organisatie voor wetenschappelijk onderzoek (NWO) zeven subsidies toegekend aan onderzoeksprojecten van medewerkers van de Faculteit der Letteren aan de Rijksuniversiteit Groningen. De subsidies zijn toegekend voor archeologisch onderzoek, onderzoek naar taalverwerving en onderzoek naar taalbegrip.

Vrije competitie Geesteswetenschappen

De Vrije competitie Geesteswetenschappen ondersteunt ervaren onderzoekers bij het uitvoeren van hun onderzoeksprogramma's.

Rural Life in Protohistoric Italy - dr. Martijn van Leusen (archeologie)

International adoption and language development: a perspective from Kindertransport survivers - Monika Schmid (Engelse taalkunde)

The people and the state. Material culture, social structure and political centralization in central Italy (800 – 450 BC) - prof. dr. Peter Attema en dr. Bert Nijboer (archeologie)

Odyssee programma