Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Welcoming Ceremony for international students

06 september 2010

The Faculty of Arts organizes a Faculty Introduction for international students on Monday, 6 September. Students will be informed about some necessary practicalities of student life at the Faculty of Arts. The programma includes a speech by the Direcotor of Studies, a presentation by the Centre for Study Support and Academic Skills and a theater performance by Martin Forget.

Faculty Introduction
Faculty Introduction
Date Monday, 6 September
Time 17.00  - 19.30
Place IN theater, Munnekeholm 10

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:26

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...