Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Welcoming Ceremony for international students

06 september 2010

The Faculty of Arts organizes a Faculty Introduction for international students on Monday, 6 September. Students will be informed about some necessary practicalities of student life at the Faculty of Arts. The programma includes a speech by the Direcotor of Studies, a presentation by the Centre for Study Support and Academic Skills and a theater performance by Martin Forget.

Faculty Introduction
Faculty Introduction
Date Monday, 6 September
Time 17.00  - 19.30
Place IN theater, Munnekeholm 10

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:26

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.