Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

September 9: Public lecture Walter Powell (Stanford University)

26 augustus 2010
On Thursday, September 9, the department of Sociology will host the renowned Stanford University sociologist Walter Powell. Powell is well-known for his work on institutional theory (i.e. isomorphism), networks and non profit organizations.
Walter Powell will give a public lecture from 15.15 to 17.00 o'clock in M.0161 (Kouwerzaal) titled The Paradox of Institutionalization: Why are metrics globally ubiquitous, but locally divergent in their consequences?
Students and staff are invited to sit in at this lecture, as long as seats are available.
Laatst gewijzigd:22 juni 2016 14:35

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...