Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Senator Hans Engels initiatiefnemer waarschuwing formateur

27 augustus 2010
Een meerderheid in de Eerste Kamer, met initiatiefnemer D66-senator en hoogleraar staatsrecht prof. mr. J.W.M. Engels  voorop, waarschuwt informateur Ivo Opstelten (VVD) dat er een kabinet dreigt te komen dat niet 'kan rekenen op vruchtbare samenwerking met het hele parlement'. Dit is te lezen in een artikel in NRC Handelsblad van 27 augustus 2010, die ook beschikt over de brief, en in Elsevier van dezelfde datum.
Laatst gewijzigd:29 mei 2017 10:31

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 14 november 2018

  Jan Brouwer: 'Weg met dat woord: Ondermijning'

  Het is inmiddels een DWDD traditie:  ‘Weg met dat woord!’ In eerdere edities moesten onder meer valorisatie, depriminderen en ombuiging het veld ruimen. Het Instituut voor de Nederlandse Taal organiseerde de afgelopen vijf jaar deze verkiezing, en wij...

 • 13 november 2018

  Faculty-wide panel discussion about the Urgenda case

  This morning, Ceciel Nieuwenhout, PhD researcher at GCEL, organised a faculty-wide panel discussion about the Urgenda case.