Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Senator Hans Engels initiatiefnemer waarschuwing formateur

27 augustus 2010
Een meerderheid in de Eerste Kamer, met initiatiefnemer D66-senator en hoogleraar staatsrecht prof. mr. J.W.M. Engels  voorop, waarschuwt informateur Ivo Opstelten (VVD) dat er een kabinet dreigt te komen dat niet 'kan rekenen op vruchtbare samenwerking met het hele parlement'. Dit is te lezen in een artikel in NRC Handelsblad van 27 augustus 2010, die ook beschikt over de brief, en in Elsevier van dezelfde datum.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 17 april 2019

  Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

  Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 15 april 2019

  Ras en recht

  De Amerikaanse Janet Thompson Jackson omarmt het lustrumthema ‘all inclusive’ volledig. Jackson werkt dit jaar als gastdocent aan de rechtenfaculteit van de RUG. Aan haar thuisinstelling, Washburn University School of Law in Topeka, doceert ze het vak...

 • 15 april 2019

  Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

  De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.