About usNews and EventsNews articles

Senator Hans Engels initiatiefnemer waarschuwing formateur

27 augustus 2010
Een meerderheid in de Eerste Kamer, met initiatiefnemer D66-senator en hoogleraar staatsrecht prof. mr. J.W.M. Engels  voorop, waarschuwt informateur Ivo Opstelten (VVD) dat er een kabinet dreigt te komen dat niet 'kan rekenen op vruchtbare samenwerking met het hele parlement'. Dit is te lezen in een artikel in NRC Handelsblad van 27 augustus 2010, die ook beschikt over de brief, en in Elsevier van dezelfde datum.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34