About usNews and EventsNews articles

Hans Engels in TROS Kamerbreed op Radio 1

23 augustus 2010
In het programma TROS Kamerbreed van 21 augustus 2010 op Radio 1 drie gasten: Sytze Faber (CDA), Patrick van Schie (VVD) en Hans Engels (D66). Hoogleraar staatsrecht prof. mr. J.W.M. Engels, tevens fractievoorzitter van D66 in de Eerste Kamer, wijst op de belangrijke rol van de Senaat: als een coalitie van VVD-CDA met gedoogsteun van de PVV geen meerderheid in de Eerste Kamer heeft wordt het moeilijk regeren voor dat kabinet.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34