Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Hans Engels in TROS Kamerbreed op Radio 1

23 augustus 2010
In het programma TROS Kamerbreed van 21 augustus 2010 op Radio 1 drie gasten: Sytze Faber (CDA), Patrick van Schie (VVD) en Hans Engels (D66). Hoogleraar staatsrecht prof. mr. J.W.M. Engels, tevens fractievoorzitter van D66 in de Eerste Kamer, wijst op de belangrijke rol van de Senaat: als een coalitie van VVD-CDA met gedoogsteun van de PVV geen meerderheid in de Eerste Kamer heeft wordt het moeilijk regeren voor dat kabinet.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 17 april 2019

  Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

  Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 15 april 2019

  Ras en recht

  De Amerikaanse Janet Thompson Jackson omarmt het lustrumthema ‘all inclusive’ volledig. Jackson werkt dit jaar als gastdocent aan de rechtenfaculteit van de RUG. Aan haar thuisinstelling, Washburn University School of Law in Topeka, doceert ze het vak...

 • 15 april 2019

  Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

  De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.