Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Jan Brouwer in NRC Next over Brussen-gate

24 augustus 2010

Blogger Bert Brussen plaatste een screenshot op zijn site van een tweet van iemand anders: 'Rijke beloning voor wie Wilders zijn keel doorsnijdt. Liefst van rechts naar links, maar van links naar rechts is ook ok!'. Daarboven zette Brussen zelf de kop: 'Wilders met de dood bedreigen doe je zo.' Wilders deed aangifte. Hoogleraar Algemene Rechtswetenschap prof. mr. dr. J.G. Brouwer schrijft in een opiniestuk in NRC Next van 23 augustus 2010 dat Brussen duidelijker had moeten zijn en dat hij mag hopen op jonge magistraten.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 17 april 2019

  Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

  Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 15 april 2019

  Ras en recht

  De Amerikaanse Janet Thompson Jackson omarmt het lustrumthema ‘all inclusive’ volledig. Jackson werkt dit jaar als gastdocent aan de rechtenfaculteit van de RUG. Aan haar thuisinstelling, Washburn University School of Law in Topeka, doceert ze het vak...

 • 15 april 2019

  Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

  De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.