About usNews and EventsNews articles

Jan Brouwer in NRC Next over Brussen-gate

24 augustus 2010

Blogger Bert Brussen plaatste een screenshot op zijn site van een tweet van iemand anders: 'Rijke beloning voor wie Wilders zijn keel doorsnijdt. Liefst van rechts naar links, maar van links naar rechts is ook ok!'. Daarboven zette Brussen zelf de kop: 'Wilders met de dood bedreigen doe je zo.' Wilders deed aangifte. Hoogleraar Algemene Rechtswetenschap prof. mr. dr. J.G. Brouwer schrijft in een opiniestuk in NRC Next van 23 augustus 2010 dat Brussen duidelijker had moeten zijn en dat hij mag hopen op jonge magistraten.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34