About usNews and EventsNews articles

Dr. H.B. Winter:'Herziening bestemmingsplan kan sneller'

20 juli 2010
Heinrich Winter, hoogleraar toezicht aan de Rijksuniversiteit Groningen, stelt vast dat in vergelijking met de oude situatie, waarbij ruim vijftig weken stonden voor de vaststelling en goedkeuring van bestemmingsplannen, gelukkig veel is verbeterd. ‘Maar het kan zeker nog sneller als men de interne procedures slimmer hanteert en de totstandkoming van een herziening beter regisseert', aldus Winter in Nieuws Uit Arnhem van 16 juli 2010.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34