Wateroverlast door noodweer

12 juli 2010

Verschillende gebouwen van de RUG zijn getroffen door wateroverlast als gevolg van het noodweer maandagmiddag. Op het Zernikecomplex liepen kelders onder. Omdat op verschillende plaatsen kortsluiting dreigde te ontstaan is het gebouw van Scheikunde en Natuurkunde (Nyenborgh 4) uit voorzorg ontruimd. Ook bij het gebouw van de faculteit Economie en Bedrijfskunde werd ontruiming overwogen. In het Centrum voor Informatietechnologie drong water door de hoofdingang binnen en is schade ontstaan aan tapijten en aan schakelaars en leidingen in de vloer. Bouwdrogers zijn ingeschakeld om de zaak weer zo snel mogelijk droog te krijgen, maar gevreesd wordt voor een aanzienlijke schadepost. Aan de Anthonius Deusinglaan 1 werd de hele medische faculteit ontruimd.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:14