Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Dimitry Kochenov on New European Immigration Policy Trend

06 July 2010

Lecturer European Law Dimitry Kochenov co-wrote with Jaime Pozuelo-Monfort an article in the Huffington Post of 6 juli 2010 on the importance of immigration to maintain the constant size of the working population in European countries.

Last modified:22 October 2019 2.47 p.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 08 July 2020

  Law students successful in ELSA European Human Rights Moot Court Competition

  Second-year LLB students Reet Varma & Helena Rasch and LLM Public International Law students Jessica Appelmann & Dominique Mollet represented the University of Groningen at the 8th European Human Rights Moot Court Competition.

 • 07 July 2020

  Subsidie voor congres over privaatrecht en duurzaamheid

  Vier jonge onderzoekers, waaronder de Groningse adjunct-hoogleraar Privaatrecht en duurzaamheid, Björn Hoops, hebben een subsidie van het Tijdschrift voor Privaatrecht (TPR) toegekend gekregen voor de organisatie van een congres over privaatrecht...

 • 01 July 2020

  Wierenga-Rengerink Dissertation Prize for Arpi Karapetian

  The Wierenga-Rengerink Dissertation Prize for the best PhD thesis of the year 2019 has been awarded to Dr Arpi Karapetian. Her 502-page thesis is entitled Bestuurdersaansprakelijkheid uit onrechtmatige daad: Civielrechtelijke en strafrechtelijke...