About usNews and EventsNews articles

Dimitry Kochenov on New European Immigration Policy Trend

06 July 2010

Lecturer European Law Dimitry Kochenov co-wrote with Jaime Pozuelo-Monfort an article in the Huffington Post of 6 juli 2010 on the importance of immigration to maintain the constant size of the working population in European countries.

Last modified:21 November 2018 10.34 a.m.

More news

• 17 April 2019

Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

• 15 April 2019

Race and law

The American Janet Thompson Jackson is fully embracing the UG anniversary celebrations theme, 'All Inclusive'. This year, Jackson is working as a guest lecturer at the Faculty of Law of the University of Groningen. At her home institution, Washburn...

• 15 April 2019

Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.