Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Weblog Elmer Sterken: 'Organizing the FIFA World Cup is not so profitable'

02 juli 2010

Elmer Sterken in his weblog: "Belgium and the Netherlands want to organize the FIFA World Cup in 2018 or 2022. The official bid attracted a lot of attention when Belgian and Dutch football officials arrived at the FIFA headquarters by bike. On the Dutch side former football star Ruud Gullit is the ambassador. After a successful organization of the UEFA Euro Cup in 2000 and some FIFA youth tournaments in the years after the focus is now on the main course: the alleged profitable World Cup organization."

Read on: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/100702FEBlog

Laatst gewijzigd:16 maart 2018 11:46

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...