Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Weblog Elmer Sterken: 'Organizing the FIFA World Cup is not so profitable'

02 juli 2010

Elmer Sterken in his weblog: "Belgium and the Netherlands want to organize the FIFA World Cup in 2018 or 2022. The official bid attracted a lot of attention when Belgian and Dutch football officials arrived at the FIFA headquarters by bike. On the Dutch side former football star Ruud Gullit is the ambassador. After a successful organization of the UEFA Euro Cup in 2000 and some FIFA youth tournaments in the years after the focus is now on the main course: the alleged profitable World Cup organization."

Read on: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/100702FEBlog

Laatst gewijzigd:16 maart 2018 11:46

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...