Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Prof. Jan Brouwer: 'Voetbalwet teleurstellend'

06 juli 2010
De Eerste Kamer is akkoord gegaan met de zogenoemde Voetbalwet. Deze wet moet vandalisme en ernstige overlast tegengaan bij o.a. voetbalwedstrijden. In een telefonisch interview door de NOS op radio 1 op 6 juli 2010 de reacties van initiatiefnemer van de wet PvdA-kamerlid Hans Spekman en hoogleraar Algemene Rechtswetenschap Jan Brouwer.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 17 april 2019

  Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

  Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 15 april 2019

  Ras en recht

  De Amerikaanse Janet Thompson Jackson omarmt het lustrumthema ‘all inclusive’ volledig. Jackson werkt dit jaar als gastdocent aan de rechtenfaculteit van de RUG. Aan haar thuisinstelling, Washburn University School of Law in Topeka, doceert ze het vak...

 • 15 april 2019

  Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

  De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.