Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Publieke debat in negentiende eeuw elitaire zaak

01 juli 2010

Jaap van Rijn hoopt op 1 juli 2010 te promoveren op het proefschrift De eeuw van het debat. De ontwikkeling van het publieke debat in Nederland en Engeland 1800-1920 . Als promotor treedt op prof.dr. H. te Velde. 

Meer informatie

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:20
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.