Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

De Jonge Akademie is kritisch over valorisatie

08 juni 2010

Binnen wetenschapsbeleid wordt in toenemende mate gesproken over valorisatie. Beleidmakers en politici willen steeds meer dat kennis vooral praktisch benut kan worden. De Jonge Akademie pleit voor een kritische reflectie op het valorisatiedebat.

Zie video De waarden van de wetenschap

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 15:52

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...