Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Computer kan woordbetekenis uit teksten afleiden

25 juni 2010

Dhr. Tim van de Cruys hoopt op 24 juni 2010 te promoveren op het proefschrift Mining for meaning. The extraction of lexico-semanticknowledge from text . Als promotor treedt op prof.dr.ir. J. Nerbonne.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:20
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.